Моя прихильність до Північного Потоку-2 була помилкою, - Штайнмаєр вперше визнав власні помилки

Моя прихильність до Північного Потоку-2 була помилкою, - Штайнмаєр вперше визнав власні помилки
Штайнмаєр заявив, що Захід зазнав невдачі у стосунках з Кремлем.

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр (Frank-Walter Steinmeier) вперше визнав помилки у політиці щодо Росії.

Про це він сказав у понеділок, 4 квітня, інформує DW.

Моя прихильність до газопроводу "Північний потік-2" була явною помилкою. Ми трималися за мости, в які Росія більше не вірила, про що нас попереджали наші партнери, — цитує Штайнмайєра агентство dpa.

Також президент ФРН визнав невдачу "зі створенням загальноєвропейського будинку за участю росії" та спробою включити росію у "спільну архітектуру європейської безпеки".

За словами Штайнмайєра, його помилка полягала в тому, що він не міг собі уявити, що володимир путін через "імперське божевілля, що охопило його, піде на повний економічний, політичний і моральний розпад своєї країни".

Вас також може зацікавити стаття: нові санкції проти рф за звірства під Києвом: обстановка на дипломатичному фронті.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Північний потік-2" не має ніякого комерційного чи морального виправдання - Кулеба "Північний потік-2" не має ніякого комерційного чи морального виправдання - Кулеба
Дмитро Кулеба наголосив на готовності української сторони і надалі працювати з новим урядом ФРН та пояснювати небезпечні стратегічні наслідки, які може мати політика потурання Росії.
"Процес ще більше затягується": Вітренко допустив, що "Північний потік-2" не запустять ніколи "Процес ще більше затягується": Вітренко допустив, що "Північний потік-2" не запустять ніколи
За його словами, найкращий варіант для "Газпрому" — це запуск до осені.
Теракти та провокації: Аваков заявив про загрозу з боку Росії через запуск "Північного потоку-2" (відео) Теракти та провокації: Аваков заявив про загрозу з боку Росії через запуск "Північного потоку-2" (відео)
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що від Росії слід очікувати низки провокацій і спроб терактів на українській ділянці газопроводу через запуск "Північного потоку-2", оскільки перша нитка російського газопроводу вже добудована.
Loading...
Load next