Що путін сказав про Україну на космодромі "Східний": тези

Що путін сказав про Україну на космодромі "Східний": тези
Диктатор заявив, що російські військові, які в Україні вбивають та ґвалтують мирних жителів, діють "грамотно, ефективно та результативно".

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що він "захистить Донбас", який зараз активно бомбардують російські військові.

Цілі операції із захисту Донбасу будуть досягнуті, вони благородні - допомога Донбасу".

Також у його промові прозвучали наступні тези: 

  • Зіткнення з антиросійськими силами, що вирощувалися в Україні, було неминуче, це було питання часу.
  • “вкс рф у ході “спецоперації” в Україні діють мужньо, грамотно, ефективно та результативно.
  • Київ публічно відмовився виконувати Мінські угоди, продовжувати терпіти геноцид було неможливо. “росія не збирається ізолюватися і її ізолювати від усього світу неможливо”.
  • росія розвиватиме свої власні компетенції замість тих, що раніше могла купувати за нафтодолари.

Нагадаємо, що Україна закликала вчених усього світу досліджувати, що призвело до трагедії у Бучі.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
путін маніпулює Мінськими угодами та змінює наратив суті "спецоперації" в Україні путін маніпулює Мінськими угодами та змінює наратив суті "спецоперації" в Україні
Російський диктатор зокрема заявив, що він "захистить Донбас", який зараз активно бомбардують російські військові.
Loading...
Load next