Лукашенко хоче, щоб Україна не "погрожувала" росії, тоді війна закінчиться

Лукашенко хоче, щоб Україна не "погрожувала" росії, тоді війна закінчиться

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що закінчення російської агресії залежить від України, яка повинна сісти за стіл переговорів і пообіцяти, що не погрожуватиме росії. Повідомило провладне білоруське агентство "Белта" з посилання на інтерв’ю Лукашенка AFP.

Це все залежить від України. Зараз особливість моменту в тому, що цю війну можна закінчити на більш прийнятних умовах для України. Але Україні ніхто не дасть закінчити війну, - лукашенко.

На думку лукашенко, Україна має сісти за стіл переговорів, погодитись з тим, що не погрожуватиме росії і не матиме відповідну зброю. Він закликав НАТО та США дати щодо цього гарантії. У відповідь росія начебто гарантуватиме безпеку України.

Водночас лукашенко заперечив, що росія поверне Україні окуповані території.

Нагадаємо, що Шольц скоротив військову підтримку України (список). Попри обіцянки наростити постачання зброї для українців, німецький політик помітно скоротив допомогу. Німецька опозиція вже критикує позицію уряду Німеччини.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
Що путін сказав про Україну на космодромі "Східний": тези Що путін сказав про Україну на космодромі "Східний": тези
Диктатор заявив, що російські військові, які в Україні вбивають та ґвалтують мирних жителів, діють "грамотно, ефективно та результативно".
Loading...
Load next