"Легко приклеїти ярлик "тупиці чи бика": Кива заявив, що навмисно створює навколо себе скандальні ситуації

"Легко приклеїти ярлик "тупиці чи бика": Кива заявив, що навмисно створює навколо себе скандальні ситуації
Політик каже, що упродовж багатьох років працював над відповідним образом.

Нардеп Ілля Кива пояснив свої скандальні дії у Верховній Раді та взагалі. Одна з таких, чому він торкався своїх геніталій прямо у парламенті. Він запевняє, що завдяки такому способу хотів привернути до себе увагу. Про це він заявив в інтерв'ю "Телеграф".

Кива розповідає, що протягом багатьох років працював над таким образом. За його словами, він хотів збільшити популярність серед українців. 

Народний депутат від ОПЗЖ зазначив, що має чіткий план, якого вже давно намагається дотримуватися. Його перший етап полягав у тому, щоб "стати зрозумілим та впізнаваним" для суспільства. Натомість тепер скандальний політик має намір "наповнити своє відоме прізвище змістом".

Хайп мені потрібен був тільки для того, щоб мене знали. А як по-іншому? Інакше треба було б платити гроші, щоб залучати ЗМІ, — переконаний Кива.

Він розповів, що йому вдалося створити образ "вузької, твердолобої, нахабної, самовпевненої й самозакоханої людини". Каже, що цьому підігрувала, зокрема, і його зовнішність.

Подивіться на мене: яскрава широка щелепа, зламаний ніс, розбиті бровні дуги, лисий, міцний, — наголосив Кива.

Також він додав, що через це, мовляв, легко приклеїти ярлик "тупиці чи бика".

Варто зауважити, що для того, аби відповідати певному образу, за словами Киви, він потребував скандальних ситуацій. Саме тому були й маски Джокера, "поправлення члена" та псевдодзвінки Жиріновському.

Вся ця чехарда, яка дозволяла мені знаходитися завжди на перших позиціях в інформаційному полі країни, — запевняє Кива.

Нагадаємо, раніше голова Нацагентства з питань запобігання корупції заявив, що Кива погрожує через розслідування жомової ями.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Натякнув на вихід з партії: Кива звинуватив Бойка в продажі "ОПЗЖ" на Полтавщині (відео) Натякнув на вихід з партії: Кива звинуватив Бойка в продажі "ОПЗЖ" на Полтавщині (відео)
Ілля Кива неодноразово потрапляв в скандали через свою неадекватну поведінку. Так, цього разу нардеп вимагає від Бойка пояснити, яка роль самого Киви в розвитку ОПЗЖ при цьому він не підбирав слів й ображав своїх однопартійців.
Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції
Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що на новому засіданні було введено нові санкції проти компаній, на які зареєстровані три лайнери Медведчука та Козака.
Депутати від ОПЗЖ провели акцію в Києві з радянськими прапорами Депутати від ОПЗЖ провели акцію в Києві з радянськими прапорами
Проросійський нардеп Віктор Медведчук та лідер партії ОПЗЖ Юрій Бойко взяли участь в акції до Дня перемоги, яка проходила з червоними прапорами та покладанням квітів.
Loading...
Load next