Глава МЗС Ірану спростував інформацію про постачання зброї до росії за допомогою іранських компаній

Глава МЗС Ірану спростував інформацію про постачання зброї до росії за допомогою іранських компаній

Міністр закордонних справ Ірану Хоссейн Амір Абдоллахіан спростував інформацію про постачання зброї в Росію за допомогою компаній його країни. Повідомив глава МЗС України Дмитро Кулеба у своєму Twitter.

Провів телефонну розмову з міністром закордонних справ Хоссейном Аміром Абдоллахіаном. Іран виступає проти війни росії з Україною, підтримує дипломатичне рішення.

Вдячний міністру закордонних справ Абдоллахіану за спростування тверджень про постачання зброї в росію за допомогою іранських компаній, а також за надіслану в Україну медичну бригаду, - повідомив міністр.

Нагадаємо, що путін сказав про Україну на космодромі "Східний": тези. Диктатор заявив, що російські військові, які в Україні вбивають та ґвалтують мирних жителів, діють "грамотно, ефективно та результативно".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Роснєфть знову залишить Україну без поставок дизеля Роснєфть знову залишить Україну без поставок дизеля
У травні Україна може зіткнутися з дефіцитом дизпалива в розмірі 270 000 тонн. Причина — відсутність експорту Роснєфти і запланований ремонт на Мозирському НПЗ в Білорусі.
США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України
Сполучені Штати Америки надали фінансову допомогу для розвитку України, зокрема на розширення судової реформи та протидії агресії з боку Рос. Загальна сума американської допомоги становить 155 мільйонів доларів.
Loading...
Load next