Київ та інші міста України продовжують перебувати під загрозою ракетних ударів військ рф, - Пентагон

Київ та інші міста України продовжують перебувати під загрозою ракетних ударів військ рф, - Пентагон

В Міноборони США наголосили, що Київ та інші міста України продовжують перебувати під небезпекою ракетних обстрілів з російського боку. Про це на брифінгу сказав речник Пентагону Джон Кірбі.

Звісно, росія має можливості завдати удару по Києву, - сказав Кірбі у відповідь на прохання прокоментувати заяви кремля про намір націлити свої ракети на "центри прийняття рішень".

Він наголосив, навіть коли росія почала відводити свої війська від української столиці, від Чернігова, з північної частини України, у США не вважали, що Київ оминув небезпеки, особливо з повітря.

Ми говорили про це багато разів, навіть на ранніх стадіях відведення і передислокації російських військ, - зазначив представник оборонного відомства США.

За його словами, не лише Київ, але й інші міста України досі перебувають під небезпекою повітряних ударів.

Кірбі зазначив, що росія досі має засоби для нанесення ударів з великої відстані, такі як крилаті й балістичні ракети.

Нагадаємо, що Монастирський передав представництву ООН закривавлену дитячу іграшку з вокзалу Краматорська.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Російські війська більше не мають повного контролю над Херсоном, — Пентагон (відео) Російські війська більше не мають повного контролю над Херсоном, — Пентагон (відео)
Раніше сьогодні росіяни заявляли, що повністю контролюють місто.
У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України
У Міністерстві оборони США вважають, що наразі ще рано вважати, що Росія повністю відведе свої війська від українсько-російських кордонів, а також передчасно судити про щирість російських намірів, поки не були продемонстровані реальні кроки.
Loading...
Load next