Президент Сербії відмовився впроваджувати санкції проти росії, назвавши їх "аморальними"

Президент Сербії відмовився впроваджувати санкції проти росії, назвавши їх "аморальними"

Президент Сербії Александар Вучич розкритикував санкції проти рф та відмовився їх впроваджувати. В ефірі програми Hit Tvit на телеканалі Pink політик назвав їх “безглуздими та аморальними”.

Варто мені ввести санкції щодо росії, і я отримаю нагороди де завгодно, стану найкращим демократом. Але аморально вводити санкції, до того ж це не дає результату. росія нас завжди підтримувала у питанні територіальної цілісності, - сказав політик в ефірі програми Hit Tvit на телеканалі Pink.

Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн повідомила, що новий пакет санкцій Європейського Союзу проти росії буде націлений на "Сбербанк" та поставки нафти.

Нагадаємо, що Зеленський обговорив повоєнну відбудову України з директором МВФ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
"Припинити агресію проти України": США закликали Росію забратися з Донбасу "Припинити агресію проти України": США закликали Росію забратися з Донбасу
Росія повинна повністю виконати свої мінські зобов’язання - вивести свою зброю та очолювані неї сили, підтримати розформування збройних угрупувань, що діють на Сході України, та повернути Україні контроль над міжнародно визнаним кордоном України.
Обговорили жорсткі економічні санкції для Росії: Кулеба зустрівся з Блінкеном у Стокгольмі Обговорили жорсткі економічні санкції для Росії: Кулеба зустрівся з Блінкеном у Стокгольмі
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба перебуває з робочим візитом у Стокгольмі.
Loading...
Load next