Лавров анонсував "наступну фазу спецоперації" та відкинув можливість ядерного удару по Україні

Лавров анонсував "наступну фазу спецоперації" та відкинув можливість ядерного удару по Україні

Очільник МЗС РФ Сергій Лавров анонсував наступний етап війни Росії проти України й заявив, що на цій стадії росіяни не планують використовувати ядерну зброю. Повідомив він у інтерв'ю India Today.


Ця операція продовжиться, наступна фаза цієї спецоперації зараз розпочинається. І, на мою думку, зараз буде важливий момент під час цієї спецоперації, - заявив він.


За словами Сергія Лаврова, метою "спецоперації" є "повне звільнення Л/ДНР". На питання про застосування ядерної зброї в Україні міністр відповів, що зараз Росія розглядає можливість використання тільки звичайного озброєння.

Також він додав, що москва не має наміру змінювати режим в Україні.

Люди повинні мати свободу вибору, можливість обирати свої партії, мерів. Але без відмови від російської мови та культури (як було раніше), - наголосив той.

Лавров додав, що:

Зеленський постійно змінює свою думку. Не можна приймати його заяви. 

Нагадаємо, що телефонна розмова між Україною та Туреччиною: про що домовились. Міністрами внутрішніх справ обговорили питання співпраці.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим "Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим
Про це він повідомив під час онлайн-брифінгу з актуальних питань зовнішньої політики.
Росія відреагувала на слова Кравчука про перенесення переговорів щодо Донбасу з Мінська Росія відреагувала на слова Кравчука про перенесення переговорів щодо Донбасу з Мінська
Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров гостро відреагував на заяву Кравчука та сподівається, що Франція та Німеччина не підтримають перенесення переговорів зі столиці Білорусі - Мінська.
"Нацизм був абсолютним злом", - Зеленський зробив заяву в День пам'яті та примирення "Нацизм був абсолютним злом", - Зеленський зробив заяву в День пам'яті та примирення
Володимир Зеленський у День пам'яті та примирення нагадав, що Друга світова війна стала найстрашнішою в історії людства й світ ніколи не повинен забувати, що "нацизм був абсолютним злом".
Loading...
Load next