росія звинуватила Ізраїль у підтримці "неонацистського режиму" в Києві

росія звинуватила Ізраїль у підтримці "неонацистського режиму" в Києві

Міністерство закордонних справ росії засудило уряд Ізраїлю у підтримці "неонацистського режиму" в Києві. Повідомляє Twitter мзс рф.

Звернули увагу на антиісторичні заяви глави МЗС Ізраїлю Яїра Лапіда, які багато в чому пояснюють курс нинішнього уряду Ізраїлю на підтримку неонацистського режиму у Києві, - йдеться в повідомленні.

Під час інтервʼю телекомпанії Mediaset глава мзс рф сергій лавров назвав євреїв "найбільшими антисемітами" та заявив, що "у Гітлера була єврейська кров".

Зеленський висуває аргумент: яка у них може бути нацифікація, якщо він єврей. Можу помилитися, але Гітлер теж мав єврейську кров. Це абсолютно нічого не означає. Мудрий єврейський народ каже, що найзапекліші антисеміти, як правило, євреї, - заявив лавров.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба засудив антисемітські висловлювання лаврова.

сергій лавров не міг не приховати глибоко вкорінений антисемітизм російських еліт. Його огидні висловлювання образливі для президента Володимира Зеленского, України, Ізраїлю та єврейського народу. У ширшому сенсі його слова демонструють, що сучасна росія сповнена ненависті до інших народів, - наголосив український дипломат.

Зеленський обурився словами лаврова, які спричинили гучний міжнародний скандал. Він вважає, що в такий спосіб найвищий дипломат росії фактично перекладає провину за злочини нацистів на єврейський народ.

Нагадаємо, що "Угорщина була заздалегідь попереджена путіним про напад на Україну", — Данілов.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Гітлер теж був євреєм. Нічого, в сім'ї не без виродка", — обурлива заява Лаврова (відео) "Гітлер теж був євреєм. Нічого, в сім'ї не без виродка", — обурлива заява Лаврова (відео)
На неприпустиме спотворення історичних фактів негайно відреагував Ізраїль.
"Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим "Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим
Про це він повідомив під час онлайн-брифінгу з актуальних питань зовнішньої політики.
"Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну "Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну
Міністр закордонних справ України запевнив, що не очікує, що сили НАТО воюватимуть проти Росії разом з українськими військами.
Loading...
Load next