Завершено досудове розслідування щодо зрадника Киви – Офіс Генпрокурора

Завершено досудове розслідування щодо зрадника Киви – Офіс Генпрокурора

Офіс Генерального прокурора завершив досудове розслідування у справі про державну зраду колишнього народного депутата України від ОПЗЖ Іллі Киви. Інформує Офіс Генерального прокурора України.

Кива Ілля Володимирович, 02.06.1977 року народження, підозрюваний у кримінальному провадженні, повідомляється про завершення досудового розслідування і надання доступу до матеріалів досудового розслідування, – ідеться у повідомленні.

6 березня Генпрокурор України Ірина Венедиктова заявила про підозру в держзраді та замаху на територіальну цілісність України нардепу від ОПЗЖ Іллі Киві.

Слідчі ДБР повідомили ще одну підозру Іллі Киві за пропаганду війни та заклики до насильницької зміни влади.

15 березня нардепа Киву позбавили депутатського мандату.

20 квітня суд надав дозвіл на заочне розслідування щодо антиукраїнських дій колишнього нардепа Іллі Киви.

Нагадаємо, що нові обшуки у родичів Медведчука та Козака: суд арештував рахунки на 40 млн грн (відео). За поданням ДБР суд наклав арешт на корпоративні права і рахунки підприємств родичів екснардепів із 40 млн грн.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням" "Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням"
Ілля Кива – відомий своєю проросійською позицією. Він постійно відвідує ефіри кремлівських пропагандистів, розповідаючи про "неонацистів" в Україні.
Черговий сором: Кива заявив, що уряд Зеленського готується до "різанини російського населення" Черговий сором: Кива заявив, що уряд Зеленського готується до "різанини російського населення"
Це вже не перше його висловлювання на цю тему.
Loading...
Load next