"Це безглуздо": українська економіка страждає від війни набагато більше, ніж російська від санкцій, – Кулеба

"Це безглуздо": українська економіка страждає від війни набагато більше, ніж російська від санкцій, – Кулеба

Сьогодні українська економіка страждає від агресії рф набагато більше, ніж російська від введених санкцій. Сказав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на полях саміту G7 на рівні міністрів.

Доки росія продовжує продавати газ і нафту Європейському Союзу, їхні кишені будуть повними, щоб продовжувати вести війну. Безглуздість ситуації зараз полягає в тому, що українська економіка страждає від російської агресії та руйнувань набагато більше, ніж російська економіка страждає від введених проти неї санкцій, - сказав Кулеба.

Як наголосив дипломат, він не намагається сказати, що санкції не працюють. Навпаки, санкції, які вже запроваджено, багато що змінюють у середньостроковій перспективі.

Але росія робить великі гроші на продажі нафти та газу до Європи. Це має припинитися, - наголосив Кулеба.

Зокрема, санкції, накладені на російську оборонну промисловість, допомагають, бо росія не може виробляти зброю, щоб кинути її у бій.

Нагадаємо, що три президенти України звернулися до світу з проханням евакуювати українців з “Азовсталі”.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Роснєфть знову залишить Україну без поставок дизеля Роснєфть знову залишить Україну без поставок дизеля
У травні Україна може зіткнутися з дефіцитом дизпалива в розмірі 270 000 тонн. Причина — відсутність експорту Роснєфти і запланований ремонт на Мозирському НПЗ в Білорусі.
Кулеба заявив, що РФ відвела від кордону з Україною лише 12 тисяч військових із ста тисяч Кулеба заявив, що РФ відвела від кордону з Україною лише 12 тисяч військових із ста тисяч
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що про реальне відведення російських військ від кордону не може йтись, оскільки зі 100 тисяч бойовиків наразі відвели лише 12.
Loading...
Load next