Юлія Тимошенко завітала на Львівщину з робочим візитом: ”росія хоче завадити вступу України в ЄС” (відео)

Юлія Тимошенко завітала на Львівщину з робочим візитом: ”росія хоче завадити вступу України в ЄС” (відео)
Зараз Кремль через своїх агентів у інших країнах намагається повернути Україну до підписання «мирної угоди» і заблокувати надання їй статусу кандидата на вступ у ЄС.

На Львівщину завітала очільниця партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Вона якраз повернулася з Роттердаму, де  виступала на саміті та конгресі Європейської народної партії.  Учасникам цього форуму очільниця «Батьківщини» розповіла про нинішню ситуацію в Україні та обговорила можливості допомоги нашій країні.

Зазначає, що після того як світу стали відомі наслідки жахливих вчинків окупантів у Бучі, Ірпіні та інших містах представники країн-партнерів зібралися у Німеччині, де домовилися про надання нашим військам необхідного озброєння та іншої допомоги. А на політичному рівні запропонували працювати у напрямку надання Україні статусу кандидата на вступ до ЄС.  росія ж зараз активно намагається цьому завадити.

В цей час країна-агресор кинула усі сили своєї 5-ї колони в кожній країні світу, а це політологи, аналітики, журналісти, депутати, лідери деяких країн, тобто, це все зараз активізовано. І мета перед 5-ю колоною поставлена Кремлем повернути Україну до підписання мирного договору, - каже Юлія Тимошенко, очільниця партії ВО «Батьківщина».

Але суто на їхніх умовах, які зокрема передбачають й демілітаризацію нашої країни, щоб ніби то гарантувати собі безпеку у майбутньому. Юлія Тимошенко каже, що мирна угода, яку так зараз активно проштовхує країна-агресор дозволить їм впливати й на політику в Україні. Для цього їм і потрібен був Донбас.

На території Луганської та Донецької областей зазвичай голосувало приблизно 3,5 мільйони людей. Зараз людей там немає, а бюлетені є. І те що вони хотіли зробити, то вони хотіли ці 3,5 мільйони бюлетенів під своїм контролем повернути Україні. І це б означало, що на парламентських і президентських виборах, якщо ці 3,5 мільйони голосів скласти з тим, що підтримували проросійські партії ОПЗЖ та інші, то це виходила влада в Україні, по суті, в руках країни-агресора, - пояснює Юлія Тимошенко.

І додає, що європейські лідери мають усвідомити, що ця так би мовити «мирна угода» ніщо інше, як продовження війни. А це означає, що і для їхніх країн такі проблеми як зростання цін на пальне лише продовжуватимуться. Тому цю війну треба закінчити тільки повним розгромом російської армії, зазначає очільниця партії ВО «Батьківщина». У червні має вирішитися питання зі статусом України у якості кандидата у вступ до ЄС, а до кінця серпня ми маємо отримати необхідне озброєння і тоді наші військовики зможуть перейти у контрнаступ.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next