Медведчука можуть обміняти на "засуджених" в ОРДО до смертної кари британців, - Sunday Express

Медведчука можуть обміняти на "засуджених" в ОРДО до смертної кари британців, - Sunday Express

Україна розглядає можливість обміну підозрюваного у держзраді лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука на британських добровольців, яких у ОРДО "засудили" до страти. Повідомляє Sunday Express. 

У Києві не виключають обміну "засуджених" у "ДНР" до страти британців Шона Піннера та Ейдена Асліна на Віктора Медведчука.

Питання цих людей обговорювалося цього тижня з міністром закордонних справ Ліз Трасс. Ми співпрацюємо, хочемо висловити подяку Великій Британії" та обов'язково розглянемо обмін на Медведчука, - сказало джерело Sunday Express.

Водночас у британському виданні констатували, що всі його співрозмовники в українських урядових колах загалом оцінили перспективу подібного обміну скептично. 

Нагадаємо, що Медведчука затримали у Київській області, ФСБ хотіла вивезти його за кордон – Баканов.

Також згодом затриманого Медведчука можуть обміняти на «хлопців та дівчат у російському полоні».

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
У Кремлі відреагували на можливість обміну Медведчука на українських політв'язнів У Кремлі відреагували на можливість обміну Медведчука на українських політв'язнів
Російський державний діяч та дипломат Дмитро Пєсков прокоментував можливість обміну кума Путіна, Віктора Медведчука на українських політв'язнів. Російський посадовець назвав цю пропозицію "внутрішньоукраїнською політичною кухнею".
Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука
Президент Росії, Володимир Путін відреагував на запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт свого кума та депутата Верховної Ради України Віктора Медведчука.
Loading...
Load next