Ми обоє погодилися - росія має програти цю неспровоковану війну, — глава МЗС Естонії

Ми обоє погодилися - росія має програти цю неспровоковану війну, — глава МЗС Естонії

Міністр закордонних справ Естонії Урмас Рейнсалу напередодні зустрівся з послом України у Таллінні Мар'яною Беца, обговоривши з нею військову агресію росії та подальше надання допомоги країні.

Про це повідомляє портал ERR, передає "Європейська правда".

За словами Рейнсалу, він також підтвердив непохитну підтримку України Естонією.

Ми обоє погодилися - росія має програти цю неспровоковану війну, - заявив естонський міністр.

За повідомленням українського посольства, під час зустрічі Мар'яна Беца поінформувала голову естонського зовнішньополітичного відомства про ситуацію в країні в контексті війни росії, а також висловила подяку за надану Естонією "безпрецедентну допомогу, у тому числі військову та гуманітарну".

Рейнсалу та Беца також обговорили механізми притягнення росії до міжнародної відповідальності за скоєні злочини проти України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Естонія, Латвія і Словаччина приєдналися до розслідувань воєнних злочинів в Україні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Пакет санкцій від ЄС завдасть непоправної шкоди російській економіці, - Кулеба Пакет санкцій від ЄС завдасть непоправної шкоди російській економіці, - Кулеба
Водночас Україна готова до будь-якого розвитку подій.
"Найжорсткіші санкції" проти Росії: МЗС Британії підпише законопроект "Найжорсткіші санкції" проти Росії: МЗС Британії підпише законопроект
Своєю чергою Кулеба зазначив, що твердження РФ про те, що конфлікт на Донбасі є "внутрішнім конфліктом в Україні" — абсурд та маніпуляція.
Кулеба заявив, що РФ відвела від кордону з Україною лише 12 тисяч військових із ста тисяч Кулеба заявив, що РФ відвела від кордону з Україною лише 12 тисяч військових із ста тисяч
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що про реальне відведення російських військ від кордону не може йтись, оскільки зі 100 тисяч бойовиків наразі відвели лише 12.
Loading...
Load next