Данілов закликав політиків самостійно повідомляти про наявність другого громадянства

Данілов закликав політиків самостійно повідомляти про наявність другого громадянства

В РНБО анонсували зачистку країни від російських агентів і закликали українських політиків самостійно повідомляти про наявність громадянства іншої країни.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данилов.

За його словами, людина, яка займається політикою, повинна публічно повідомити про наявність іншого громадянства, крім українського.

Ми будемо і надалі наполегливо очищати країну від агентів впливу РФ, зрадників і колаборантів, - заявив Секретар РНБО.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський позбавив бізнесмена Геннадія Корбана громадянства України. Його не пустили в Україну і прикордонники забрали паспорт. Його документ визнано недійсним, а в акті вказано, що він є "особою без громадянства". 

Корбан є паралельно громадянином Ізраїлю.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Що обговорюватимуть секретарі РНБО під час зустрічі у Вільнюсі Що обговорюватимуть секретарі РНБО під час зустрічі у Вільнюсі
Данілов переконаний: Росія робить все можливе для того, щоб захопити Білорусь.
У РНБО вважають, що перехоплення літака Ryanair у Мінську має всі ознаки операції спецслужб РФ У РНБО вважають, що перехоплення літака Ryanair у Мінську має всі ознаки операції спецслужб РФ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що ситуація із вимушеною посадкою у Мінську літака авіакомпанії Ryanair має всі ознаки операції спецслужб Російської Федерації.
В Україні плануюють створити власні кібервійська та стати передовою країною з кіберзахисту В Україні плануюють створити власні кібервійська та стати передовою країною з кіберзахисту
Під час вчорашнього засідання Ради національної безпеки і оборони у таємному режимі також розглядали питання про створення кібервійськ.
Loading...
Load next