Секретар РНБО допускає новий масштабний наступ росіян

Секретар РНБО допускає новий масштабний наступ росіян

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що новий масштабний наступ росіян не виключений. Крім того, не виключається варіант оголошення в росії загальної мобілізації. Данілов сказав про це в інтерв'ю УП.

Можуть бути посилення тих позицій, які на сьогоднішній день є. У нас є розуміння, що це може відбутися. Більш того, ми не відкидаємо варіант, що вони можуть оголосити загальну мобілізацію, щоб якомога більше було знищено їхніх громадян, – сказав він.

За словами Данілова, Україна має бути готовою до будь-якого розвитку подій, включно і з Білоруссю, і іншими територіями.

Загроза наступу окупантів на столицю також існує: за словами Данілова, «якщо вони не мають в руках Києва, вони не мають нічого».

Секретар РНБО також прокоментував прогноз Кирила Буданова про те, що війна має закінчитися на початок літа наступного року: 

Я хочу, щоб Кирило не помилявся. Позитивно ставлюся до цього прогнозу. Я б хотів, щоб це сталося раніше. Але з урахуванням того, що я реаліст, розумію, що раніше весни-літа у нас навряд чи буде таке свято. Але воно обов’язково буде на нашій вулиці.

Нагадаємо, що в кремлі тричі переносили початок повномасштабного вторгнення в Україну - розвідка.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов
Секретар РНБО розповів, що збираються розвідки, військові, служби безпеки і ще певні структури для обговорення ситуації.
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
"Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією "Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією
Олексій Данілов заявив, що Україна готова до посилення охорони свого кордону через військові дії держави-агресора.
Loading...
Load next