лукашенко став повністю залежним від путіна, - британська розвідка

лукашенко став повністю залежним від путіна, - британська розвідка

У британській військовій розвідці повідомляють, що режим самопроголошеного білоруського президента олександра лукашенка продовжує підтримувати розв’язану Кремлем війну проти України та повністю залежний від путіна.  

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на звіт британської розвідки.

Вони зокрема нагадали, що 28 липня з білоруської території росія випустила понад 20 ракет по півночі України.

Фахівці відмітили, що лукашенко продовжує гнути лінію москви в українському конфлікті. Білоруський диктатор 21 липня заявив, що Україна «повинна прийняти вимоги росії щодо припинення війни».

Його режим став дедалі авторитарнішим: він навіть запровадив смертну кару за «підготовку терористичних актів». Його дедалі більші й безпідставні звинувачення в задумах Заходу щодо Білорусі та України, ймовірно, свідчать про те, що він став майже повністю залежним від росії, – резюмують у розвідці Британії.

Нагадаємо, Лукашенко визнав участь Білорусі у війни проти України.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Загроза з боку НАТО": диктаторська влада Білорусі готова розмістити на своїй території російську ядерну зброю "Загроза з боку НАТО": диктаторська влада Білорусі готова розмістити на своїй території російську ядерну зброю
Білорусь розглядає можливість розмістити на своїй території ядерну зброю.
"Лукашенко - це ніхто": Кравчук заявив, що Україна не підтримує режим самопроголошеного президента Білорусі "Лукашенко - це ніхто": Кравчук заявив, що Україна не підтримує режим самопроголошеного президента Білорусі
Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що з точки зору міжнародного права, Олександр Лукашенко - це ніхто.
Loading...
Load next