"Це лише початок": Михайло Подоляк анонсував гарні новини від ЗСУ з інших напрямків

"Це лише початок": Михайло Подоляк анонсував гарні новини від ЗСУ з інших напрямків
Втім наголошує, що не варто думати про те, що перемога прийде вже завтра.

Збройні Сили України продовжують успішні контрнаступальні дії на різних напрямках фронту. При цьому у Зеленського зазначають, що для російських військ ще буде багато "сюрпризів".

Про це заявив радник голови ОП Михайло Подоляк в інтерв'ю 24 каналу.

Як на мене, поки рано говорити про те, що ми масштабно просуваємось вперед. Попередньо, ми лише вказали Росії на її місце і робитимемо це надалі. Очікуємо таких самих добрих новин з інших напрямків. Мене найбільше цікавить ключовий напрямок – Луганськ і Донецьк. Я дуже хочу, аби ми показово і якомога швидше забрали ці міста, — сказав радник голови ОП.

Він переконаний, що це дуже важливо, аби остаточно зламати все, що є всередині Росії, "аби вони зрозуміли, що вони не є якоюсь наддержавою".

Зокрема, за словами політика, окупанти справді чекають щодня зведення Генштабу ЗСУ, а деякі вже навіть розробити карту українського наступу.

Безумовно, ми спостерігатимемо, як буде змінюватись риторика не тільки російських воєнкорів, а й російського суспільства. Зараз російська "соціологія" паралельно із просуванням ЗСУ видала опитування, де вже 92% щиро підтримують путіна і всю цю вакханалію. Риторика зміниться і вони вже цитуватимуть нас і погоджуватимуться, що все так, як і було заплановано, — зазначив Подоляк. 

Радник голови ОП, втім, наголошує, що не варто думати про те, що перемога прийде вже завтра, "ми розуміємо, що це дуже важкий шлях і це лише початок".

Нагадаємо, ЗСУ просунулися майже на 50 км за 3 дні на Харківському напрямку. Крім того, українські війська можуть деокупувати Куп'янськ протягом наступних 72 годин.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Це створює хаос в їхніх власних силах": Подоляк розповів про тактику контрнаступу ЗСУ "Це створює хаос в їхніх власних силах": Подоляк розповів про тактику контрнаступу ЗСУ
За його словами, найближчими місяцями інциденти на російських базах і складах на окупованих територіях можуть продовжитися.
Loading...
Load next