путін вніс до держдуми росії законопроекти про анексію нових територій України: їх розглянуть завтра

путін вніс до держдуми росії законопроекти про анексію нових територій України: їх розглянуть завтра

 російський диктатор володимир путін вніс до держдуми проєкти конституційних законів про анексію нових територій України - "про прийняття до складу рф "днр", "лнр", а також Херсонської та Запорізької областей". Пише ТАСС.

Зі свого боку представник держдуми в'ячеслав володін заявив, що поправки у зв'язку з анексією українських територій розглянуть у понеділок.

У понеділок розглянемо внесення поправок до конституційних законів, а також ратифікацію міжнародних договорів,… займемося формуванням правового поля, щоб кожен громадянин, який проживає на території чотирьох нових суб'єктів, відчував себе захищеним, перебував у єдиному правовому полі і з позиції соціального захисту, і фінансової системи, і в економічному просторі, – заявив володін.

За даними росЗМІ, у законопроєктах путіна зазначено, що "до 1 червня 2023 року в нових республіках і областях будуть створені територіальні органи федеральних органів виконавчої влади, випливає із законопроєктів"; "грошовою одиницею в нових суб'єктах рф буде рубль, до 31 грудня під час розрахунків допускатимуть обіг гривні"; "збройні сили нових російських суб'єктів пропонують включити до складу збройних сил рф".

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next