Україна отримала від Литви нову партію військової допомоги

Україна отримала від Литви нову партію військової допомоги

Україна отримала нову партію військової допомоги від Литви - до неї увійшло 12 бронетранспортерів М113, 10 з яких оснащені 120-мм мінометами (модифікація Panzermorser). Про це написав Міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас.

Додаткова військова підтримка від Литви досягла свого місця призначення в Україні... Литва виконує свої зобов'язання і зараз в Україну відправлено 62 М113 різного призначення, - зазначив він.

Нагадаємо, що військова тренувальна місія ЄС для України запрацює за кілька тижнів - Боррель.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський прилетів у Вільнюс для зустрічі із президентом Литви (фото) Зеленський прилетів у Вільнюс для зустрічі із президентом Литви (фото)
У межах робочого візиту до Литви президент України зустрівся із президентом Литовської Республіки Гітанасом Науседою.
Лише одна сусідка: в ОП назвали країни, які є найбільш дружні до України Лише одна сусідка: в ОП назвали країни, які є найбільш дружні до України
В Офісі президента повідомили про те, з якими Україна наразі має найбільш дружні відносини та від яких отримує підтримку.
Литва в ОБСЄ: Росія паспортизацією в ОРДЛО намагається виправдати агресію щодо Україні Литва в ОБСЄ: Росія паспортизацією в ОРДЛО намагається виправдати агресію щодо Україні
Російська Федерація здійснює незаконну видачу російських паспортів та громадянства в окремих районах Донецької та Луганської областей, як привід для поновлення агресії проти України.
Loading...
Load next