Андрія Мельника призначили заступником глави МЗС

Андрія Мельника призначили заступником глави МЗС

Експосла України в Німеччині Андрія Мельника призначили заступником міністра закордонних справ України. Про це повідомляє представник уряду у парламенті Тарас Мельничук у Telegram.

Призначено Мельника Андрія Ярославовича заступником міністра закордонних справ України, - повідомив Мельничук про рішення уряду.

Крім того, за даними представника уряду, звільнено Василя Володіна з посади державного секретаря Міністерства розвитку громад та територій України.

Тимчасово покладено виконання обов’язків державного секретаря Міністерства розвитку громад та територій України на Касіяника Анатолія Васильовича, - додав Мельничук.

Нагадаємо, що Індія погодилася підтримати енергетичний сектор України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Затриманий у Санкт-Петербурзі український консул залишив Росію Затриманий у Санкт-Петербурзі український консул залишив Росію
Консул Генерального консульства України в Санкт-Петербурзі Олександр Сосонюк, якого МЗС РФ через влаштовану проти нього провокацію оголосило небажаною персоною, 21 квітня залишив територію Росії.
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Загострення на Сході: Кулеба поговорив з міністрами Словаччини і Грузії Загострення на Сході: Кулеба поговорив з міністрами Словаччини і Грузії
Словаччина підтримує Україну на тлі дестабілізаційних дій Росії.
Loading...
Load next