У Білорусі визнали "екстремістською" відому пісню про Бандеру і Україну

У Білорусі визнали "екстремістською" відому пісню про Бандеру і Україну

Суд Білорусі визнав "екстремістською" пісню "Батько наш – Бандера, Україна – мати". Пише правозахисний центр "Вясна" у Telegram.

Відповідне рішення 14 листопада ухвалив суд Залізничного району Гомеля.

Ось як цю пісню виконує АРТ-батальйон Ужгородського інституту культури і мистецтв на благодійному концерті для захисників України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Українські депутати не проголосували за створення слідчої комісії проти "вагнерівців" Українські депутати не проголосували за створення слідчої комісії проти "вагнерівців"
На сьогоднішньому засіданні у Верховній Раді планували організувати Тимчасову слідчу комісію з розслідування справи "вагнерівців", однак відповідна постанова не набрала необхідну кількість голосів.
Байден під час зустрічі з Путіним має намір обговорити Україну і Білорусь Байден під час зустрічі з Путіним має намір обговорити Україну і Білорусь
Президент США Джо Байден під час особистої зустрічі з російським лідером Володимиром Путіним планує обговорити питання, які стосуються ситуації в Україні та Білорусі.
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
Loading...
Load next