3-4 удари: Данілов розповів, скільки ракет залишилося у росіян для обстрілу України

3-4 удари: Данілов розповів, скільки ракет залишилося у росіян для обстрілу України

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов в ефірі Радіо Свобода заявив, що для масованого обстрілу, який був 15 листопада, у росіян вистачить ще на 3-4 удари.

За його словами, росія має ресурс для 3-4 масованих ударів, рівноцінних атаці, яка сталася 15 листопада.

Той напад, який був 15 листопада, був одним із найпотужніших. Якщо мова йде про такий обстріл, який був 15 числа, то це максимум три-чотири рази вони можуть ще зробити такі обстріли, – розповів секретар РНБО.

Під час масованого ракетного удару 15 листопада росія випустила понад 90 ракет, ППО збила 77.

Олексій Данілов заявив, що росія має ще «занадто багато» ракет С300.

У нас є достеменна інформація про наявність на території рф тих чи інших видів озброєння. Маємо розуміння, скільки залишилося – певних ракет залишилося менше ніж 10%, є ракети, яких залишилося 18%, є ракети, яких, на жаль, до біса на території рф – це ракети С300. Їх занадто багато. Ними зараз і жбурляють в Запоріжжя, Херсон, на Харківщину, – розповів Данілов.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next