93-метрова суперяхта Royal Romance Медведчука буде продана з аукціону

93-метрова суперяхта Royal Romance Медведчука буде продана з аукціону

Суперяхту вартістю 200 мільйонів доларів, що належить Віктору Медведчуку, олігарху та другу путіна, буде продано на аукціоні після того, як її конфіскували в Хорватії на початку цього року. Пише The Guardian.

Хорватський суд ухвалив, що 92,5-метрова яхта Медведчука Royal Romance має бути передана Українському агентству з повернення активів та управлінню ними (АРМА), яке заявило, що «збереже економічну вартість, продавши її на аукціоні».

68-річного Медведчука заарештували в Україні у квітні і передали росії під час обміну полоненими у вересні.

Хорватська поліція провела обшук на яхті минулого місяця за дорученням ФБР, згідно зі списком хорватської газети Jutarnji.

Повідомлялося, що 15 листопада суд у Спліті задовольнив запит Міністерства юстиції США на обшук та підтвердив, що обшук було проведено 19 листопада. Як повідомляється, суддя Дінко Мешин повідомив газеті, що в ухвалі про обшук фігурують Медведчук та його дружина Оксана Марченко у зв'язку з відмиванням грошей.

Royal Romance, побудована голландським підрядником Feadship в 2005 році, має каюти на 14 гостей і місце для 21 члена екіпажу, а також басейн шириною 4 метри з «каскадним водоспадом над кормою».

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Введені санкції відносно Медведчука в Україні діють в повному обсязі, - Данілов Введені санкції відносно Медведчука в Україні діють в повному обсязі, - Данілов
Секретар РНБО Олексій Данілов спростував інформацію щодо купівлі мережі АЗС Glusco комерційною структурою, яка належить проросійському нардепу від "ОПЗЖ" Віктору Медведчуку.
Медведчук розповів де знаходиться його соратник та підозрюваний у держзраді Тарас Козак Медведчук розповів де знаходиться його соратник та підозрюваний у держзраді Тарас Козак
Кум Путіна та проросійський депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук, якому вчора обрали запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт розповів, що його соратник Тарас Козак, якого також звинувачують у державній зраді, наразі перебуває на лікуванні в Білорусі.
Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса” Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса”
Адвокати Порошенка подали позов до суду на Зеленського та вимагають оприлюднити всі так звані “записи Бігуса” у первісному вигляді.
Loading...
Load next