“Розповів стільки, що вистачить на багатьох”: Данілов щодо допиту Медведчука

“Розповів стільки, що вистачить на багатьох”: Данілов щодо допиту Медведчука

Колишній народний депутат та голова забороненої партії “Опозиційна платформа - За життя” Віктор Медведчук надав великий обсяг інформації, яка стосується багатьох людей. Про це розповів Секретар Національної Ради безпеки і оборони Олексій Данілов в етері національного телемарафону "Єдині новини", коментуючи намір Медведчука звернутися до суду.

Я хочу подивитися, в який суд Медведчук буде звертатися та з приводу чого. Що він буде доводити? Він нам розповів стільки, що вистачить на багатьох діячів сучасності, які зараз ще хвилюються, не знаючи що він під підпис нам сказав, - зазначив Данілов.

Данілов також запевнив, що вся інформація щодо Медведчука буде оприлюднена свого часу.

Нагадаємо, що Німеччина може віддати заморожені російські активи для відбудови України — Bloomberg.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції
Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що на новому засіданні було введено нові санкції проти компаній, на які зареєстровані три лайнери Медведчука та Козака.
Введені санкції відносно Медведчука в Україні діють в повному обсязі, - Данілов Введені санкції відносно Медведчука в Україні діють в повному обсязі, - Данілов
Секретар РНБО Олексій Данілов спростував інформацію щодо купівлі мережі АЗС Glusco комерційною структурою, яка належить проросійському нардепу від "ОПЗЖ" Віктору Медведчуку.
СБУ отримала дозвіл на затримання підозрюваного у держзраді Тараса Козака СБУ отримала дозвіл на затримання підозрюваного у держзраді Тараса Козака
Раніше слідчі Служби безпеки України оголосили Козака у розшук. За словами Віктора Медведчука, його однопартієць та соратник наразі перебуває у Білорусі "на лікуванні".
Loading...
Load next