Зеленський заявив, що готовий побити путіна

Зеленський заявив, що готовий побити путіна

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю LCI заявив, що "завжди готовий" побити президента рф володимира путіна.

Справжній чоловік, якщо він хоче комусь передати повідомлення, мовляв, хоче його побити, ну, він це робить самостійно, не вдаючись до послуг посередника, — розсудив він, вважаючи, що «якби мені довелося передати путіну таке повідомлення, я б зробив це сам».


"Завжди готовий", — відповів чоловік, який втілює український спротив у москві від початку війни, посміявшись над можливістю "єдинобою" проти російського президента. 

Крім того, Зеленський розповів про важкі умови життя українців. Оскільки холоди взимку встановилися в країні, послідовні російські удари по енергетичних об’єктах ставлять під загрозу українське енергопостачання.

Здається, почалася справжня "холодна війна" проти українців, які досі протистояли, а на окремих територіях навіть відбивали російське вторгнення в Україну.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зустріч Зеленського і Путіна може відбутися у Туреччині: деталі вирішують Зустріч Зеленського і Путіна може відбутися у Туреччині: деталі вирішують
Про це заявив Президент Туреччини Ердоган.
Після доповіді Данілова: Зеленський скликає засідання РНБО Після доповіді Данілова: Зеленський скликає засідання РНБО
Сьогодні Зеленський, виступаючи на колегії Служби безпеки України, згадав про санкції, застосовані за рішенням РНБО, та подякував СБУ "за важливу інформацію та пропозиції для засідань РНБО".
Loading...
Load next