росія розглядає питання загальної мобілізації - Данілов

росія розглядає питання загальної мобілізації - Данілов

 Керівництво росії наразі розглядає питання загальної мобілізації, не виключено, що рф закриє кордони для виїзду чоловіків до 65 років. Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

Є інформація, що їм (росіянам – ред.) взагалі можуть перекрити всі кордони, не випускаючи взагалі чоловіків до 65 років за межі цієї країни. Я вважаю, що так треба було зробити давно, і їх треба огородити парканом. І якби цивілізований світ приймав цивілізовані правила, то вони б російську федерацію давно б мали вже закрити раз і назавжди, аби жоден літак, жоден автомобіль з території цієї країни взагалі не мав права виїжджати. Там на сьогодні розглядається питання загальної мобілізації, - розповів Данілов.

Нагадаємо, що Зеленський планує передати прапор із Бахмута “тим, чиї рішення важливі для України”.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов
Секретар РНБО розповів, що збираються розвідки, військові, служби безпеки і ще певні структури для обговорення ситуації.
Loading...
Load next