Омбудсмен зустрінеться з Москальковою, щоб обговорити звільнення полонених цивільних

Омбудсмен зустрінеться з Москальковою, щоб обговорити звільнення полонених цивільних

Український омбудсмен Дмитро Лубінець повідомив, що планує зустріч з російською уповноваженою Людмилою Москальковою щодо звільнення полонених, зокрема цивільних. Повідомив Лубінець у Facebook.

Не проблема у нас, проблема – в російській федерації тому, що рф зараз хоче окремий майданчик по цивільним.

Ми про це будемо домовлятися у цьому місяці. Я не хотів би забігати наперед, бо розумію, що суспільству нецікавий процес, суспільство хоче отримати результат.

Але цього місяця в нас буде зустріч з Москальковою (омбудсман рф), де окремо будемо проговорювати питання звільнення цивільних. З нашого боку є безліч пропрацьованих варіантів. Але ми не знаємо, чи погодиться на них рф.

За його словами, з російського полону вдалося звільнити 1 596 громадян. Лубінець додав, що перемовини з рф щодо повернення в Україну полонених українці відбувалися і 2 січня.

Омбудсмен додав, що дуже сподівається на радісні новини для України цього тижня.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Медведчука можуть обміняти на політвʼязнів Кремля Медведчука можуть обміняти на політвʼязнів Кремля
Секретар РНБО Олексій Данілов не виключає у разі засудження можливості обміну кума Путіна та проросійського депутата від "ОПЗЖ" Віктора Медведчука на українських політичних в'язнів, які зараз є ув'язненими у російських тюрмах.
У Кремлі відреагували на можливість обміну Медведчука на українських політв'язнів У Кремлі відреагували на можливість обміну Медведчука на українських політв'язнів
Російський державний діяч та дипломат Дмитро Пєсков прокоментував можливість обміну кума Путіна, Віктора Медведчука на українських політв'язнів. Російський посадовець назвав цю пропозицію "внутрішньоукраїнською політичною кухнею".
Росія подає фейкових осіб на обмін полоненими, - Арестович Росія подає фейкових осіб на обмін полоненими, - Арестович
Російська сторона в ТКГ подала список з 90 осіб на обмін полоненими. Проте, виявилось, що лише 16 людей з цього списку справді існують, а решта виявилися фейковими.
Loading...
Load next