Резніков розповів, яку роль західні танки зіграють на фронті

Резніков розповів, яку роль західні танки зіграють на фронті

Західні танки, які будуть передані Україні - німецькі танки Leopard 2 та американські M1 Abrams - це майбутній кулак для прориву російських оборонних ліній і остаточного звільнення окупованих росіянами територій. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю CNN.

Ми будемо використовувати їх, як своєрідний металевий кулак, або залізний кулак, щоб прорвати лінію оборони нашого ворога... Україна повинна продовжувати контрнаступальну кампанію на різних напрямках для звільнення тимчасово окупованих територій, - пояснив він.

Резніков додав, що основними пріоритетами України зараз залишаються західні винищувачі та системи протиповітряної оборони. Спочатку потрібно надійно закрити українське небо від російських терористів.

Це пріоритет номер один. Після цього нам потрібно отримати більше бойових машин, танків, артилерійських систем, БПЛА і так далі. У нас є люди, але нам потрібна зброя, - сказав він.

Нагадаємо, що Берлін ухвалив рішення про надання Україні танків Leopard 2, схвалює відправку партнерами - заява.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії
Українська розвідка прогнозує, що Росія може наважитися на повномасштабне вторгнення в Україну вже у січні-лютому наступного року.
Наступ Росії спричинить появу від 3 до 5 мільйонів українських біженців - Резніков Наступ Росії спричинить появу від 3 до 5 мільйонів українських біженців - Резніков
Резніков вважає, що повномасштабна війна в Україні обернеться кризою й для Європи.
"Я прошу не сіяти паніку": Резніков розповів про ситуацію на українському кордоні "Я прошу не сіяти паніку": Резніков розповів про ситуацію на українському кордоні
З кінця жовтня 2021 року Росія стягує війська до українських кордонів.
Loading...
Load next