Маємо зробити все, щоб до літа Крим повернувся додому – Буданов

Маємо зробити все, щоб до літа Крим повернувся додому – Буданов

Начальник головного управління розвідки генерал-майор Кирило Буданов вважає, що цього року росія зосередиться на окупації більшої території у Донецькій та Луганській областях. Повідомив Буданов у інтерв’ю Washington Post, головне управління розвідки.

Буданов вважає відновлення наступу з Білорусі малоймовірним. За його словами, такий крок може свідчити лише про намір відволікти і розділити сили оборони. Глава ГУР також додав, що "ми маємо зробити все, щоб до літа Крим повернувся додому".

На запитання, чи вважає він, що захід українських військ до окупованого Криму спонукатиме президента рф володимира путіна застосувати ядерну зброю, Буданов зазначив:

Це неправда. І Крим нам повернуть. Я вам більше скажу: все почалося в Криму в 2014 році, і на цьому все закінчиться.

Це тактика лякання. росія – країна, від якої можна очікувати багато чого, але не відвертого ідіотизму. Вибачте, але цього не станеться.

Нанесення ядерного удару призведе не просто до військової поразки росії, а до розпаду росії. І вони це дуже добре знають.

Нагадаємо, що заступник голови МЗС Мельник: "Для нового контрнаступу Україні потрібно принаймні 300 танків і 500 бойових машин піхоти".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Військо РФ біля кордону з Україною: чи можлива нова війна?
Близько 4 тис. російських військових перебувають на кордоні з Україною. Росія заперечує можливий початок бойових дій, Україна і США висловлюють занепокоєння.
Росія після навчань залишила в Чорному морі два десантні кораблі Росія після навчань залишила в Чорному морі два десантні кораблі
Два великі десантні кораблі Північного флоту "Олександр Отраківський" і "Кондопога" залишаються в Чорному морі після навчань біля анексованого Криму.
Loading...
Load next