медведєв взявся погрожувати "ядеркою" у разі "нападу" на Крим: реакція ОП

медведєв взявся погрожувати "ядеркою" у разі "нападу" на Крим: реакція ОП

Колишній президент рф дмитро медведєв взявся погрожувати "будь-якими видами озброєнь" у разі "нападу" України на Крим. В Офісі Президента України нагадали, що Крим - це Україна і порадили ігнорувати медведєва.

Як пишуть російські ЗМІ, медведєв дуже категорично прокоментував плани України щодо "нападу" на Крим.

Крим – це росія, напад на Крим – напад на росію та ескалація конфлікту... за такі атаки неминуча відплата з будь-якими видами озброєнь, - зазначив медведєв, ймовірно, маючи на увазі ядерну зброю.

В Офісі Президента України нагадали, що Крим - це Україна, а також порадили ігнорувати медведєва.

Міжнародне право чітке. Україна може звільняти свої території, застосовуючи будь-які інструменти. Крим – Україна.

Тому погрози офіційних осіб рф про "удари відплати" – це тільки фіксація наміру вчинення масових убивств і спроба лякати у традиційному стилі рф. Завжди ігноруйте Медведєва, - написав у Twitter hадник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com 

Читайте також
"Це створює хаос в їхніх власних силах": Подоляк розповів про тактику контрнаступу ЗСУ "Це створює хаос в їхніх власних силах": Подоляк розповів про тактику контрнаступу ЗСУ
За його словами, найближчими місяцями інциденти на російських базах і складах на окупованих територіях можуть продовжитися.
Зеленський запропонував представникам Facebook відкрити офіс в Україні Зеленський запропонував представникам Facebook відкрити офіс в Україні
Президент запропонував розглянути можливість відкриття офісу компанії Facebook в Україні, а також зазначив, що Україна активно бореться з російською дезінформацією.
Loading...
Load next