Зеленський особисто представив Малюка як нового голову СБУ керівному складу спецслужби

Зеленський особисто представив Малюка як нового голову СБУ керівному складу спецслужби

Президент України Володимир Зеленський особисто представив новопризначеного голову Служби безпеки України Василя Малюка співробітникам спецслужби. Про це Глава держави повідомив у соцмережах.

Представив новопризначеного голову Служби безпеки України – бойового офіцера, генерал-майора Василя Малюка – керівному складу СБУ. Від початку повномасштабного вторгнення Василь Васильович Малюк довів, що є патріотом, професіоналом і саме тією людиною, яка повинна керувати Службою безпеки нашої держави, - вказав Зеленський.

Президент наголосив, що Служба безпеки України фундаментально та динамічно змінюється, стає міцною та сучасною.

Ворог знає, що ці професійні і фахові люди, які знаходяться тут, не дадуть жодного шансу ворогу, і тому дуже бояться вас. Головне - все це забезпечити і не втратити не тільки до кінця війни, а й після нашої перемоги, бо випробовувань буде дуже багато в нашій державі. Я підтримую вас особисто і ваших колег, бажаю усім вам здоров'я, а нам всім - перемоги, - підкреслив Зеленський під час представлення.

Нагадаємо, що Мая Санду розповіла про план рф, який розкрила Україна.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Богдан підтвердив, що Зеленський пропонував Стерненку очолити одеську СБУ Богдан підтвердив, що Зеленський пропонував Стерненку очолити одеську СБУ
Колишній керівник Офісу Президента України Андрій Богдан, підтвердив чутки про те, що Володимир Зеленський справді пропонував активістові Сергію Стерненку очолити управління Служби безпеки України в Одесі.
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Справа щодо "вагнерівців": ТСК має намір офіційно заслухати СБУ та Порошенка Справа щодо "вагнерівців": ТСК має намір офіційно заслухати СБУ та Порошенка
Одне з інтерв'ю президента України Володимира Зеленського підтверджує факт операції проти "вагнерівців".
Loading...
Load next