Кабмін звільнив львів'янина з посади першого заступника міністра захисту довкілля

Кабмін звільнив львів'янина з посади першого заступника міністра захисту довкілля

Руслана Гречаника, який колись був директором департаменту екології Львівської ОДА, звільнили з посади першого заступника міністра захисту довкілля та природних ресурсів.

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні у п’ятницю, 21 квітня. 

На посаду Гречаника уряд перевів заступника міністра Олександра Краснолуцького.

А заступником міністра захисту довкілля та природних ресурсів призначили Вікторію Киреєву.

Раніше Руслан Гречаник обіймав посаду першого заступника міністра захисту довкілля та природних ресурсів України з травня 2022 року. До цього з 2016 року був директором департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

Нагадаємо, Водій із наркотиками: у Львові зупинили іномарку за порушення ПДР

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Санкції проти Білорусі: син Лукашенка та його соратники потрапили у санкційний список України Санкції проти Білорусі: син Лукашенка та його соратники потрапили у санкційний список України
У санкційний список України потрапив старший син Лукашенка - Віктор, проте самопроголошеного президента та його молодшого сина Миколи у переліку немає.
"Це класичний фейк": Тимошенко щодо закону про олігархів (відео) "Це класичний фейк": Тимошенко щодо закону про олігархів (відео)
Верховна Рада на пленарному засіданні сьогодні, 23 вересня, ухвалила у другому читанні так званий законопроєкт про деолігархізацію.
"Кожен українець знає, хто ці люди", - Зеленський прокоментував ухвалення закону про олігархів "Кожен українець знає, хто ці люди", - Зеленський прокоментував ухвалення закону про олігархів
В Україні зроблено ще один крок для позбавлення олігархів впливу на чиновників, вважає президент.
Loading...
Load next