Китай має використати вплив на рф, щоб відновити територіальну цілісність України – Єврокомісія

Китай має використати вплив на рф, щоб відновити територіальну цілісність України – Єврокомісія

Речник Єврокомісії Ерік Мамер заявив, що керівництво Китаю має використати свій вплив на росію, щоб відновити територіальну цілісність України.

Про це повідомляє France24.

Керівництво Китаю має використати свій вплив, щоб змусити росію припинити її агресивну війну, відновити територіальну цілісність України та поважати її суверенітет як основу для справедливого миру, – сказав Мамер.

Він також додав, що телефонна розмова лідерів Китаю й України є дуже важливим і давно назрілим першим кроком із боку КНР у рамках виконання своїх обов’язків як члена Ради Безпеки ООН.

Нагадаємо, В Японії стався потужний землетрус

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися" Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися"
Перший президент України, Леонід Кравчук заявив, що відведення російських військ від українських кордонів і з території окупованого Криму не привід для України та світової громадськості розслаблятися.
Loading...
Load next