Зеленський ветував закон про виділення коштів на завершення будівництва музею Голодомору

Зеленський ветував закон про виділення коштів на завершення будівництва музею Голодомору

Президент України Володимир Зеленський наклав вето на ухвалений Верховною Радою закон про виділення додаткових 573,9 млн грн на завершення будівництва Національного музею Голодомору-геноциду.

Про це повідомив нардеп Ярослав Желєзняк.

Як зазначено у картці законопроєкту №9437, 27 липня законопроєкт повернуто до парламенту з пропозиціями глави держави.

У супровідних документах до законопроєкту та пов'язаних із роботою над ним наразі відсутній текст пропозицій президента.

Як відомо, 13 липня ВРУ підтримала виділення додаткових 573,9 млн грн на завершення будівництва Національного музею Голодомору-геноциду. Це рішення викликало серйозне обурення в суспільстві.

Нагадаємо, Україна отримає від Катару 100 мільйонів доларів гуманітарної підтримки - Шмигаль

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Лондоні українці провели акцію протесту біля будинку Зеленського (відео) У Лондоні українці провели акцію протесту біля будинку Зеленського (відео)
Учасники акції тримали плакати з написами: "Зеленський – корупціонер!", "Продай квартиру – поверни гроші". 
Зв'язок президента з Коломойським: Зеленського закликали накласти вето на податковий закон Зв'язок президента з Коломойським: Зеленського закликали накласти вето на податковий закон
Верховна рада ухвалила у цілому законопроєкт №5600, яким підвищуються податки для населення та для ряду галузей.
"Мінус Медведчук": Зеленський заявив, що кількість олігархів в Україні зменшилась "Мінус Медведчук": Зеленський заявив, що кількість олігархів в Україні зменшилась
Володимир Зеленський висловився та поділився своєю думкою щодо суду над Віктором Медведчуком. Президент також заявив, що нардеп був на законній основі позбавлений можливості використовувати медіаактиви і державне майно.
Loading...
Load next