З 2024 року Україна переходить на бюджет війни – Арахамія

З 2024 року Україна переходить на бюджет війни – Арахамія

У бюджеті більше не буде коштів на бруківку, стадіони та тенісні корти, тільки на оборону та зброю. Нарддеп Давид Арахамія відреагував на соціологічне дослідження про відповідальність президента Зеленського за корупцію під час війни.

В мережі поширюють маніпулятивне дослідження про те, нібито українці вважають що за всю побутову корупцію відповідає Президент України, ‒ заявив нардеп.

Арахамія наголошує,  що коли президент запропонував прирівняти корупцію під час війни до державної зради – "в політикумі почались воплі про "закручування гайок", тоді чому саме президент має відповідати за бруківку, стадіони, тенісні корти та іншій непотріб під час війни?" 

З нового року країна має перейти на "бюджет війни" – де більше не буде витрат на вічі ці речі, тільки оборона та тільки зброя. 

Сподіваюсь що антикорупційні органи посилять свою роботу в тому числі інформаційну, щоб президент міг займатись війною та міжнародною дипломатію, а незалежна антикорупційна вертикаль – великою корупцією в країні, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Грузія ввела безвізовий режим для громадян Китаю

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
Безпека громадян: прем'єр Японії планує сьогодні поговорити із Зеленським Безпека громадян: прем'єр Японії планує сьогодні поговорити із Зеленським
Своєю чергою Путін додає військовий потенціал поблизу України і в Білорусі.
Loading...
Load next