Відданість України у боротьбі з корупцією є ключовою для її майбутнього ‒ Держдеп США

Відданість України у боротьбі з корупцією є ключовою для її майбутнього ‒ Держдеп США

Державний департамент, Мін'юст та Мінфін США, а також USAID, у Вашингтоні прийняли керівників Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Національного антикорупційного бюро та Вищого антикорупційного суду України.

Про це повідомляє Офіс речника Держдепу США.

Відданість України боротьбі з корупцією є ключовою для її майбутнього та реалізації її європейських прагнень. Сполучені Штати вітають відданість України антикорупційним зусиллям навіть на тлі жорстокого повномасштабного вторгнення Росії та підтримують Україну, у її роботі над впровадженням ключових антикорупційних реформ, спрямованих на забезпечення її демократичного майбутнього, заснованого на верховенстві права, ‒ заявили у відомстві.

Нагадаємо, НБУ нагадує: втигніть обміняти монети та банкноти старих зразків до 2003 року

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України
Держсекретар США повідомив, що якщо Російська Федерація діятиме нерозважливо або агресивно щодо України, Вашингтон реагуватиме на її дії.
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Loading...
Load next