У Оттаві розпочалася зустріч Зеленського й Трюдо

У Оттаві розпочалася зустріч Зеленського й Трюдо

В Оттаві розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського з Прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, вони проведуть переговори віч-на-віч та у розширеному форматі.

Про це поінформувала пресслужба Офісу Президента.

Дякую за вашу підтримку з перших днів повномасштабної війни – це телефонні дзвінки, а також реальні кроки вашого уряду та всіх канадців. Дякую вашій прекрасній країні! Я хочу подякувати за те, що в цей важкий період ви прийняли українців, допомагаєте нам на полі бою – військова, фінансова, гуманітарна допомога. Дякую, що ви з нами, що ви стоїте заради нашої перемоги, – сказав глава Української держави.

Зазначається, що Зеленський і Трюдо обговорять оборонні потреби України, подальшу фінансову та гуманітарну підтримку нашої держави, а також розширення можливостей для економічної та інвестиційної співпраці.

Президент України та Прем’єр-міністр Канади візьмуть участь у підписанні двосторонніх документів і зустрінуться з представниками ЗМІ.

Нагадаємо, Заволоділи майном пенсіонерів на мільйон гривень: правоохоронці викрили шахраїв

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Залишаємось великими друзями": Зеленський поговорив із Трюдо про Росію, НАТО та збитий літак "МАУ" "Залишаємось великими друзями": Зеленський поговорив із Трюдо про Росію, НАТО та збитий літак "МАУ"
Володимир Зеленський під час телефонної розмови з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо обговорив питання "Північного потоку-2" та членства України в НАТО.
Канада надала Україні кредит на $120 млн та розглядає можливість відправки стрілецької зброї Канада надала Україні кредит на $120 млн та розглядає можливість відправки стрілецької зброї
Серед зброї, яку Канада планує відправити, є стрілецька зброя, захисні жилети та окуляри.
Loading...
Load next