Швейцарія ввела санкції проти постачальників комплектуючих до іранських дронів

Швейцарія ввела санкції проти постачальників комплектуючих до іранських дронів

Швейцарія запровадила додаткові санкції у зв'язку з постачанням Іраном безпілотників до росії, відповідно до заходів Європейського Союзу.

Про це повідомляє Bloomberg.

Згідно з рішенням уряду, опублікованим у п’ятницю, відтепер у Швейцарії заборонений продаж, постачання, експорт і транзит компонентів, які використовуються для виготовлення безпілотників Іраном.

Також фізичні та юридичні особи, пов'язані з програмою створення безпілотників в Ірані, потрапляють під санкції на в'їзд і виїзд з країни, а також під фінансові санкції.

Швейцарія застосовує санкції ЄС щодо іранського виробництва БПЛА з осені минулого року. Хоча нові заходи спрямовані проти Ірану, вони, по суті, націлені на здатність Росії використовувати іранські безпілотники у своїй війні в Україні.

Нагадаємо, НАЗК призупинило статус міжнародних спонсорів війни для 5 грецьких компаній та угорського OTP Bank

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Не буде кривавого сафарі для росіян" - Кулеба про порушення мінських домовленостей "Не буде кривавого сафарі для росіян" - Кулеба про порушення мінських домовленостей
Говорячи про застосування безпілотника проти бойовиків голова МЗС України зазначив, що коли Росія використовує дрони, він "щось не чує заяв глибокої занепокоєності".
Пентагон: ВПС США розробили систему безпілотників спеціально для потреб України Пентагон: ВПС США розробили систему безпілотників спеціально для потреб України
Нова система Phoenix Ghost вимагатиме «деякої мінімальної підготовки для досвідчених операторів БПЛА.
Loading...
Load next