ПАРЄ ухвалила резолюцію, яка визнає владу путіна нелегітимною

ПАРЄ ухвалила резолюцію, яка визнає владу путіна нелегітимною

ПАРЄ визнала рф диктатурою та закликала всі держави Ради Європи не визнавати легітимність путіна після завершення його чинного терміну.

Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба висловив вдячність ПАРЄ за потужне голосування.

Я вітаю сьогоднішню резолюцію ПАРЄ, яка визнає росію диктатурою. Понад 20 років неконституційного одноосібного правління призвело до злочинів у країні та за її межами, ‒ заявив Кулеба.

Нагадаємо, В Україні до оплювального сезону накопичино 15,5 мільярда кубометрів газу та понад 1,2 мільйона тонн вугілля

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next