Суд відправив під варту рівненського депутата через незадекларовані мільйони доларів

Суд відправив під варту рівненського депутата через незадекларовані мільйони доларів

Суд відправив під варту депутата Рівненської обласної ради, викритого на володінні незаконними статками на мільйони доларів, альтернативним запобіжним заходом фігуранту обрана застава розміром 192 млн гривень.

Про це повідомляє ДБР.

За матеріалами ДБР, суд відправив під варту депутата Рівненської обласної ради, який є і заступником голови Поліського лісового офісу ДСГП «Ліси України». Також він за рішенням суду може внести заставу в 192 млн гривень.

Відомо, що під час обшуків правоохоронці виявили, зокрема, понад 4 млн доларів готівки (у різній валюті), три елітні автомобілі, коштовності, дорогі годинники, золоті монети, злитки золота та зброю.

Нагадаємо, Україна стане членом НАТО після завершення війни й проведення реформ – Столтенберг

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Депутата Гео Лероса підозрюють в інсценуванні підпалу власного авто (відео) Депутата Гео Лероса підозрюють в інсценуванні підпалу власного авто (відео)
Наприкінці серпня 2020 року народний депутат України Гео Лерос заявив про ймовірний підпал свого автомобіля. Інцидент він пов’язав зі своєю політичною діяльністю.
До Верховної Ради пройшов Андрій Аксьонов, у якого є російське громадянство До Верховної Ради пройшов Андрій Аксьонов, у якого є російське громадянство
На довиборах до Верховної Ради на окрузі №50, у Донецькій області визнали обраним народним депутатом Андрія Аксьонова.
Депутату Семенченку повідомили про підозру
Служба безпеки України підозрює депутата Семена Семенченка у створенні незаконного збройного формування. Йому оголосили підозру.
Loading...
Load next