Якщо путіна не зупинити в Україні, він повернеться за "добавкою" - МЗС Британії

Якщо путіна не зупинити в Україні, він повернеться за "добавкою" - МЗС Британії

Якщо не зупинити російського лідера путіна в Україні, він повернеться "за добавкою".

Про це повідомив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон, передає The Sun.

Він зазначив, що Велика Британія має зрозуміти, як змінився світ.

Сили, що формують його - палія війни у кремлі - агресивніший Китай, ісламістський екстремізм, що отруює голови молоді, - ці речі не зникнуть відразу. Немає сенсу сподіватися на чарівне повернення світу у його колишній стан, - заявив урядовець.

Він додав, що надія - це не політика.

Якщо путіна не зупинити в Україні, він повернеться за добавкою. І ми знаємо з нашої історії, що умиротворення диктаторів у кінцевому підсумку руйнує британські інтереси та коштує британцям життя, - сказав Кемерон.

Нагадаємо, Ігнат: у боротьбі проти КАБів допоможуть F-16

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next