Рон ДеСантіс зняв свою кандидатуру з президентських виборів у США на користь Трампа

Рон ДеСантіс зняв свою кандидатуру з президентських виборів у США на користь Трампа

Губернатор штату Флорида Рон ДеСантіс заявив, що зняв свою кандидатуру на майбутніх президентських виборах у США на користь Дональда Трампа.

Про це він заявив у соцмережі, передає CNN.

За його словами, у кампанії немає чіткого шляху до президентського успіху.

Якби я міг щось зробити для сприятливого результату, більше зупинок, більше інтерв'ю, я б зробив це, але я не можу просити наших прихильників добровільно витрачати свій час і жертвувати свої ресурси, якщо у нас немає чіткого шляху до перемоги. Відповідно, сьогодні я припиняю свою кампанію, - сказав Рон ДеСантіс.

Водночас він висловив підтримку колишньому президенту США Дональду Трампу: "Я пишаюся тим, що виконав свої обіцянки на 100% і не зупинюся зараз. Мені зрозуміло, що більшість республіканців на первинних виборах хочуть дати Дональду Трампу ще один шанс... Хоча у мене були розбіжності з Дональдом Трампом, наприклад, щодо пандемії коронавірусу та його підвищення Ентоні Фаучі, Трамп перевершує нинішнього чинного президента Джо Байдена. Це зрозуміло".

Нагадаємо, Науседа і Дуда обговорили Україну і розширення військової співпраці

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Штурм Капітолію: The New York Times дізналася про презентацію для Трампа з планом на 6 січня Штурм Капітолію: The New York Times дізналася про презентацію для Трампа з планом на 6 січня
Комітет Палати Представників Конгресу США, що розслідує події 6 січня у Вашингтоні.
Loading...
Load next