Уряд призначив тимчасового керівника Мінветеранів

Уряд призначив тимчасового керівника Мінветеранів

Кабінет Міністрів на засіданні у п’ятницю тимчасово поклав виконання обов’язків міністра України у справах ветеранів на Олександра Порхуна.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Тимчасово покладено виконання обов’язків міністра у справах ветеранів України на Порхуна Олександра Володимировича, - написав він.

Водночас Мельничук проінформував про ще одне кадрове рішення уряду.

Кабміном було звільнено Фаріда Сафарова Каміл огли з посади заступника міністра енергетики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Нагадаємо, Росія може напасти на країну НАТО протягом трьох-п'яти років - міністр оборони Данії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Повномасштабне вторгнення може статися вже в лютому, але не пізніше за березень, - Bild Повномасштабне вторгнення може статися вже в лютому, але не пізніше за березень, - Bild
Німецьке видання Bild оприлюднило плани Росії, за якими вона планує встановити в Києві маріонетковий уряд та приєднати Україну до Союзної держави РФ та Білоруссю.
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
Loading...
Load next