Повномасштабне вторгнення може статися вже в лютому, але не пізніше за березень, - Bild

Повномасштабне вторгнення може статися вже в лютому, але не пізніше за березень, - Bild
Німецьке видання Bild оприлюднило плани Росії, за якими вона планує встановити в Києві маріонетковий уряд та приєднати Україну до Союзної держави РФ та Білоруссю.

Німецьке видання, з посиланням на звіт зовнішньої розвідки ФРН, стверджує, що Росія підготувала плани дій в Україні на випадок вторгнення. Про це йдеться в публікації Bild. 

За даними Bild, російська армія після вторгнення в Україну розраховує знищити українські війська в польових умовах, а потім - взяти в осаду великі міста та активізувати розміщені в них агентурні осередки. 

У них буде завдання створити проросійське керівництво, яке б домовилося про капітуляцію та здачу міст. Після отримання контролю над усіма великими містами, Росія нібито створить "народну раду" з представників, які пройшли відбір спецслужб. Цей орган дозволив би створити в Україні маріонетковий уряд. За інформацією Bild, ФСБ зараз готує проросійські групи для розгортання в Україні.

Встановлений Росією маріонетковий уряд України, як стверджує видання, оголосить надзвичайний стан та створить систему таборів для незгодних мешканців країни. Перед ним також буде поставлено завдання "створити умови для проведення загальнонаціонального референдуму щодо приєднання до Росії". Підсумком має стати Союзна держава з місцевими маріонетковими режимами, за радянською системою.

Повномасштабне вторгнення, за твердженням Bild, може статися вже в лютому, але не пізніше за березень, якщо президент Росії Володимир Путін не передумає. 

Посольство Росії у ФРН в коментарі Bild назвало подану газетою інформацію "дивною сумішшю спекуляцій та чуток" і відмовилося коментувати її.

Нагадаємо, що Канада відправила в Україну літак з військовою допомогою. Канада скерувала в Україну транспортний літак з військовою допомогою. Її надали у межах продовження та розширення операції UNIFIER.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"За даними розвідки, російські війська не готові до атаки", – ексглава МЗС Польщі "За даними розвідки, російські війська не готові до атаки", – ексглава МЗС Польщі
РФ недостатньо, щоби зайняти всю Україну.
Рада ООН проголосувала за проведення засідання щодо України Рада ООН проголосувала за проведення засідання щодо України
Рада безпеки Організації Об'єднаних Націй підтримала проведення засідання щодо України. Його ініціатором виступило Постійне представництво США.
Посол України закликав Німеччину переглянути питання постачання зброї Посол України закликав Німеччину переглянути питання постачання зброї
Відмова від постачання "дуже розчаровує" зауважив посол.
Loading...
Load next