Словаччина хоче бути дружньою сусідкою для України ‒ Фіцо

Словаччина хоче бути дружньою сусідкою для України ‒ Фіцо

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо заявив, що його держава прагне мати дружні відносини з Україною. Київ потребує допомоги та солідарності.

Про це він повідомив на спільній пресконференції з прем’єром України Денисом Шмигалем у Словаччині після міжурядових консультацій.

За словами Фіцо, зустріч показала, що "у нас є зацікавленість до добросусідства".

Словаччина хоче бути доброю, дружньою країною-сусідкою України. Ми хочемо проявити солідарність з вами у тому нещасті, з яким ви боретеся, ‒ заявив він.

Також він додав, що використання російської сили в Україні – це порушення міжнародних угод... Україна потребує допомоги та солідарності.

Всі ми бажаємо, щоб ми мали змогу знайти ті моменти, які підтримують ваш суверенітет і територіальну цілісність, які є невіддільними для вас, ‒ додав Фіцо. 

Нагадаємо, Європарламент відмовився схвалити фінансування Ради ЄС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Loading...
Load next