Путін заявив, що росія зіткнулася з кризою на «українському напрямку»

Путін заявив, що росія зіткнулася з кризою на «українському напрямку»

Глава рф володомир путін заявив, що росія зіткнулася з кризою на «українському напрямку». Водночас він запевнив, що москва готова брати участь у врегулюванні безпекової ситуації у Південному Кавказі.

Про це путін повідомив під час зустрічі з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, передає азербайджанське інформагентство «Азертадж».

Ясно, і всім добре відомо, що і росія стикається з кризами, зокрема й насамперед на українському напрямку, але історична залученість росії до ситуації на Південному Кавказі останніми кількома роками диктує нам необхідність брати участь у цих подіях, — заявив путін.

Також він додав, що якщо кремль може щось зробити для того, щоб вийти на підписання мирної угоди між Азербайджаном і Вірменією, рф була б цьому дуже рада.

Нагадаємо, В ОП назвали дату візиту прем’єра Індії в Україну

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
"Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео) "Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео)
За оцінкою української розвідки, поблизу кордону між Росією та Україною зосереджено приблизно 92 тис. російських військовослужбовців.
Loading...
Load next