"Продав країну Путіну": виступ Орбана перервали вигуками

"Продав країну Путіну": виступ Орбана перервали вигуками

Угорський опозиціонер Мартон Гєкіцький спробував зірвав виступ Віктора Орбана в Європарламенті

Про це повідомляє АР.

Інцидент стався під час пресконференції Віктора Орбана у Європарламенті, де премʼєр-міністр Угорщини розповідав про плани під час головування його країни в ЄС.

Активіст і член опозиційної партії "Демократична коаліція" Мартон Гєкіцький перебив Орбана, коли той говорив про своє негативне ставлення до мігрантів.

За скільки ви продали країну? За скільки ви продали країну, пане прем'єр-міністре? Він продався Путіну, він продався Сі Цзіньпіну, ‒ вигукував Гєкіцький.

У цей момент охорона схопила опозиціонера та вивела його з приміщення.

Нагадаємо, Перевага Гарріс над Трампом скоротилася у соцопитуваннях

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
"Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео) "Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео)
За оцінкою української розвідки, поблизу кордону між Росією та Україною зосереджено приблизно 92 тис. російських військовослужбовців.
Loading...
Load next