У ДБР підтвердили, що Дмитрук нелегально перетнув кордон

У ДБР підтвердили, що Дмитрук нелегально перетнув кордон

Державне бюро розслідування підтвердило, що один із чинних народних депутатів нелегально перетнув кордон.

Про це повідомила радниця з питань комунікацій ДБР Тетяна Сапьян, відповідаючи на питання щодо Артема Дмитрука у ефірі телемарафону.

В Одесі працюють оперативні групи ДБР. Туди на місце події навіть виїхали працівники центрального апарату бюро безпосередньо. І наразі можна говорити, що встановлено: дійсно чинний нардеп перетнув незаконно і нелегально держкордон. Ці факти уже встановлені, ‒ зазначила Сапьян.

За її словами, поки що зарано говорити про підозру щодо незаконного перетину кордону і безпосередньо депутату, і іншим особам, які, можливо, були причетні саме до цього правопорушення.

Зараз слідство збирає усі дані. Одна людина не могла просто так взяти і перетнути нелегально кордон. Але також ми маємо розуміти, що це потрібно довести юридично. І підозра оголошується працівникам інших служб, наприклад, не лише чинному депутату, лише тоді, коли є доказова база, ‒ сказала Сапьян.

Радниця з комунікацій ДБР запевнила, що слідчо-оперативна група зробить максимально все для того, щоб знайти людей, які допомагали чинному нардепу нелегально перетнути кордон.

І ми дійсно підтверджуємо те, що він перетнув кордон і потрапив у Молдову. Щодо подальшого його пересування, щоб не бути голослівними чи дати не зовсім достовірну інформацію, попрошу трохи зачекати. Як тільки буде зрозуміло, куди і коли саме він полетів, о якій годині – ми обов’язково про це повідомимо, ‒ заявила вона.

Нагадаємо, Російський обстріл: у ДСНС заявили про 5 загиблих і 30 постраждалих

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Реакція нардепа Киви на обшуки (відео) Реакція нардепа Киви на обшуки (відео)
У нардепа від партії Опозиційна платформа — За життя Іллі Киви проходять обшуки, заявив його колега по фракції Вадим Рабінович.
Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР (відео) Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР (відео)
Петро Порошенко заявив, що повернеться до України із робочої поїздки у Варшаву в першій половині січня.
На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео) На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео)
17 грудня працівники ДБР поблизу Верховної Ради намагалися вручити повістку про виклик народному депутату України Петру Порошенку.
Loading...
Load next