Вірменія заморозила участь в ОДКБ на всіх рівнях

Вірменія заморозила участь в ОДКБ на всіх рівнях

Вірменія заморозила свою участь в Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ).

Про це повідомив під час пресконференції прем’єр-міністр країни Нікол Пашинян, передає Armenpress.

Республіка Вірменія заморозила свою участь в ОДКБ на усіх рівнях. Ми вважаємо це рішення достатнім на цьому етапі, – заявивв Пашинян.

Також він наголосив, що це питання може обговорюватися. Особисто він поважає усі точки зору, однак влада країни прийняла рішення про заморожування своєї участі в організації.

Пашинян додав, що наразі Вірменія не бачить необхідності приймати ще одне рішення щодо ОДКБ, однак це не означає, що це не станеться у майбутньому.

Нагадаємо, США не відправлятимуть в Україну фахівців для обслуговування F-16 - WSJ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next